Frode er født og oppvokst i Salhus, han er tro til sine røtter og bor fortsatt i Salhus.

Han har lang erfaring blant annet innen salg, bemanning og rekruttering. Har også jobbet som personlig trener hvor han fikk jobbe med mange ulike typer mennesker, og forskjellige personligheter. Noe han trives veldig godt med. I mange år har han hatt en drøm om å bli eiendomsmegler, og har nå bestemt seg for at drøm skal bli realitet. Så nå studerer han på BI mens han jobber som medhjelper hos EIE Bergen Nord.

Frode trives svært godt med andre mennesker. Han brenner for at kunder skal bli sett, og hørt slik at sluttproduktet og kundeopplevelsen står til forventingene. Med kjærlighet for eiendom og salg, har han endelig kommet på plass der han hører hjemme. Så snart han blir ferdig med studier er han klar for å møte nye mennesker, som ønsker en god opplevelse ved boligsalg. Hvor kunde, resultat og tilgjengelighet vil stå i førersetet.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: