Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

6

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig
65

Boliger solgt siste 24 mnd

Med god innsikt i hva som rører seg i boligmarkedet hjelper jeg deg med beste strategi for salg av din bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Lasse, november 2023

Vi var så heldige å finne 2 meglere som virkelig betydde alt for salget av vår leilighet. Geir Einar Moen og Marit Skolmli kan jeg/vi anbefale på det sterkeste. Det å selge/kjøpe bolig er ofte spennende og litt skummelt. Men med disse på laget var hele prosessen en sann fryd. Alltid tilgjengelig og ingen spørsmål vi hadde ble ubesvart. I en tøff tid og marked gjorde de vår opplevelse helt bekymringsløs. Tusen takk!

Heidi, oktober 2023

Fantastisk eiendomsmeglingsfirma, suveren service og god oppfølging. Besvarer alle spørsmål du måtte ha uansett tid på døgnet. Trivelig karer. Normale priser for enormt god gjennomføring! Anbefales på det sterkeste! Vi hadde Geir Einar Moen som vår megler, fantastisk mann på alle måter som yter topp service på alle punkt!

Kaviesen, oktober 2023

Jeg vil varmt anbefale Geir Einar Moen fra Eie Trondheim Sentrum. Hans profesjonalitet, pliktoppfyllende tilnærming og dedikasjon gjorde hele prosessen enkel og bekymringsfri. Geir viste enestående engasjement og leverte imponerende resultater, og Eie Trondheim Sentrum som selskap imponerte meg med sitt høye servicenivå. Hvis du søker etter en eiendomsmegler med eksepsjonell kompetanse og utmerket kundeservice, er Geir Einar Moen det beste valget!

Marcus, september 2023

Veldig behjelpelig megler kontor. Jeg brukte selv Geir Einar ved salg av min leilighet og er veldig fornøyd. Engasjert, behjelpelig, punktlig og presis er noen ord som kan beskrive han. Anbefaler på det sterkeste dette kontoret og Geir Einar om du trenger hjelp ved enten salg eller kjøp av bolig!

John Allan, august 2023

Flotte eiendomsmeglere som tar jobben sin seriøst. De er imøtekommende og tilfredsstiller kundens behov! Har brukt Geir Einar Moen som megler ved salg av 2 leiligheter, og råd om kjøp av 4 boenheter. Han kan godt anbefales av meg.

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: