card-default

Håkon Syslak

Eiendomsmegler

Håkon har jobbet som eiendomsmegler i Tønsberg siden 1998, og etter 25 år i bransjen, kan han regnes som en av de mer erfarne eiendomsmeglerne i området.

Hovedfokus for Håkon er trygghet for sine kunder, og alle omsetninger er like viktig. Grundig og trygg, faglig gjennomføring av hele prosessen sikrer en god opplevelse for selger og kjøper. 

Velger du Håkon som din eiendomsmegler er du sikret en positiv og ryddig presentasjon av din eiendom. Han er opptatt av å fremheve kvalitetene ved hver eiendom og samtidig sikre at interessentene får den informasjonen de trenger for å ta sin beslutning.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: