card-default

Håkon Hovland

Eiendomsmegler MNEF | Jr. Partner

Håkon Hovland er en dyktig og dedikert eiendomsmegler i EIE Eiendomsmegling Stavanger. Han har en imponerende track record innen bransjen, og har blitt anerkjent for sitt høye nivå av kundetilfredshet.

Han vant prisen for landets 3. mest fornøyde kunder i 2022, noe som beviser hans dedikasjon til å levere en utmerket opplevelse for sine kunder.

Med sin omfattende kunnskap om markedet og eiendomsbransjen, samt hans solide nettverk, er Håkon den ideelle megleren for å hjelpe deg med å realisere dine eiendomsdrømmer.

Vi i EIE Eiendomsmegling Stavanger kan derfor stolt anbefale Håkon til våre kunder!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

4

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig
120

Boliger solgt siste 24 mnd

Med god innsikt i hva som rører seg i boligmarkedet hjelper jeg deg med beste strategi for salg av din bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Trine Klinkenberg, juni 2023

Jeg har hatt en veldig god opplevelse rundt hele salgsprosessen. Håkon var alltid tilgjengelig, og hadde god oppfølging i hele prosessen. Han er motivert for jobben på en god måte, er omgjengelig og hadde god kundeservice. Håkon anbefales!

Erik Strømsnes, mai 2023

God og rydding megler med super oppfølging fra start til slutt!

Kenneth Mossmann, mai 2023

Topp megler, som jeg anbefaler på det sterkeste.

Raymond Bruland, mai 2023

Veldig hyggelig og profesjonell megler. Følger veldig godt opp både før og etter inngått kontrakt. Alltid tilgjengelig og enkel å diskutere med.

Karen Kristiansen, mai 2023

Håkon er en megler av god kvalitet. Han er ryddig, profesjonell, imøtekommende, jordnær og er tilgjengelig for deg hele tiden. Salget av boligen vår gikk smertefritt ved hjelp av Håkon. Veldig fornøyd, og gir Håkon mine beste anbefalinger.

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: