card-default

Henrik Aleksander Berg

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Henrik Berg er utdannet eiendomsmegler ved BI Oslo og har jobbet i bransjen sammenhengende siden 2006 -primært i Tønsberg men også 2 år i Oslo.

Henrik har svært allsidig bakgrunn og erfaring innenfor de fleste fagområder i eiendomsmegling og har vunnet interne priser for kvalitet hos sine tidligere arbeidsgivere– før han begynte i EIE høsten 2020.

Han er opptatt av at kontoret har god faglig kvalitet og at kundene får Premium rådgivning – og ikke minst en Premium kjøps- og salgsprosess.

Henrik bidrar til dette ved å ha høyt fokus på struktur og effektivitet på de mange prosessene som skjer i bakgrunn- slik at EIE – meglerne kan levere veldig god kvalitet og oppfølging ovenfor kundene.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

18

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: