card-default

Hilde Olsen

Eiendomsmegler MNEF

EIE Eiendomsmegling Stavanger kan med stolthet presentere Hilde Olsen Christensen.

Hilde, en erfaren og engasjert eiendomsmegler med en lidenskap for å hjelpe sine kunder med å realisere sine boligdrømmer.

Hilde startet sin karriere innen eiendom i 2005 og har siden da opparbeidet seg en imponerende kompetanse og erfaring fra både bruktboligsalg og prosjekter. Som fagansvarlig innen eiendom, har Hilde en omfattende kunnskap om markedet og et bredt nettverk av kunder og samarbeidspartnere.

Hilde er dedikert og pålitelig, og vil gi deg ærlig og profesjonell rådgivning gjennom hele salgsprosessen. Enten du leter etter ditt første hjem eller ønsker å maksimere verdien av din eiendom, vil Hilde være der for å veilede deg gjennom prosessen.Med sin erfaring og dyktighet i forhandling vil Hilde jobbe hardt for å sikre at du får den beste prisen for din eiendom. Hun lytter til dine behov og ønsker, og vil sørge for at du føler deg trygg og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

Kontakt Hilde i dag for en uforpliktende samtale om dine eiendomsbehov. Hun kan nås på mob. 47 37 18 28 eller via e-post på hoc@eie.no.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: