card-default

Joakim Wiik Bjerknes

Eiendomsmegler MNEF | Jr. Partner

Joakim Wiik Bjerknes er en bygdegutt oppvokst midt mellom Sunnmørsalpene. Det ble således et enkelt og naturlig valg for han å flytte til byen mellom de syv fjell så snart han skulle begynne å studere. Joakim startet sin karriere i arbeidslivet som 15-åring og begynte da som barnehageassistent. Av dette lærte han seg tålmodighet, omtanke og planlegging - som han mener er essensielle kvaliteter for han som megler.

Joakim beskriver seg selv som nøyaktig, sosial og meget målrettet noe han anser er fundamentet i god eiendomsmegling. Gjennom presist arbeid, god oppfølging og alltid et glimt i øyet strekker han seg alltid litt lengre for kunden. Han har hele livet konkurrert med brødrene og elsker når konkurransen koker som mest. En kuriositet om han er at han har reist jorden rundt alene.

Joakim er også en av få eiendomsmeglere i Bergen som kan levere salgsoppgaver og annonser på nynorsk.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: