card-default

Joakim Wiik Bjerknes

Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder

Joakim Wiik Bjerknes er en bygdegutt oppvokst midt mellom Sunnmørsalpene. Det ble således et enkelt og naturlig valg for han å flytte til byen mellom de syv fjell så snart han skulle begynne å studere. Joakim startet sin karriere i arbeidslivet som 15-åring og begynte da som barnehageassistent. Av dette lærte han seg tålmodighet, omtanke og planlegging - som han mener er essensielle kvaliteter for han som megler. Gjennom presist arbeid, god oppfølging og alltid et glimt i øyet strekker han seg alltid litt lengre for kunden.

En god kundeopplevelse er avgjørende for en bedrift, og Joakim går i bresjen for å sikre at deres kunder får den beste kundeopplevelsen når de bruker EIE Bergen. En av de gjeveste prisene i EIE eiendomsmegling er "Årets beste KTI". Altså årets beste kundetilfredshet. Her scorer Joakim, ikke overraskende, skyhøyt hos sine kunder. Han har hatt høy kundetilfredshet siden han begynte i EIE, og i 2022 når han nesten til topps blant flere hundre meglere i Norges største uavhengige eiendomsmeglerkjede. Tilbakemeldingene fra kundene er entydig, og sammenlagt har de gitt han en score på hele 98,71%. Kun 0,13% unna førsteplassen i hele kjeden. Intet annet en enn fryktelig imponerende prestasjon.

Joakim er også en av få eiendomsmeglere i Bergen som kan levere salgsoppgaver og annonser på nynorsk.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Jonathan Gade Utne, juli 2022

Tusen takk til Joakim Wiik Bjerknes som har vært megler ved salg av leiligheten vår. Vi anbefaler på det sterkeste å bruke Joakim som megler. Vi har fått avgjørende støtte hva gjelder informasjonsinnhenting, timing av bilder, annonse og visning og styling av bolig. Er du i tvil om hvem du skal velge, velg Joakim!

Anne Thi Håndlykken, april 2022

Tusen takk til Joakim Wiik Bjerknes som tok over oppdraget fra ennet meglerforetak! Jeg elsker leiligheten min og har lagt mye innsats i å oppgradere den. Det var gull verdt å ha Joakim som megler. Han er tilgjengelig til alle døgnets tider og svarer på spørsmål fra A til Å og tydelig i kommunikasjon og strategi. Det er en enorm trygghet å ha Joakim med på salgsprosessen. Jeg kan med hånden på hjertet anbefale Joakim og EIE eiendomsmegling Bergen Nord om du skal selge bolig. Han er hardtarbeidende og fortjener tilliten som gis :-) Ikke minst - takk til Heem boligstyling <3 I dag ønsker jeg å tilføye: TUSEN TAKK til Joakim som har gjort mer enn forventet slik at salgsprosessen har gått knirkefritt. I dag er nøklene overlevert kjøper, og Joakim fortjener tilliten som er gitt han. Skulle det likevel være noe når man selger, så finner han løsning. Vemodig at leiligheten er solgt, men følelsen etterpå med god hjelp fra EIE eiendomsmegling Bergen Nord og Heem Boligstyling/foto og Joakim gjør det til en fantastisk god opplevelse!

Eirik Berge, mars 2022

Me solgte vår bolig ved hjelp av meglar Joakim Wiik Bjerknes. Han gjorde salgsprosessen til ein draum for oss! Han framstod profesjonell, kunnskapsrik og investert gjennom heile prosessen. Han var alltid tilgjengelig dersom me hadde spørsmål. Vil anbefale både han og EIE på det varmaste for å gjere salget til ein leik!

Noeska Smit, januar 2022

As a buyer, I warmly recommend Joakim Wiik Bjerknes! He has supported us in a professional, approachable, and friendly manner. As first time buyers that are not from Norway, it is not always straightforward to understand the whole process, but Joakim supported us very well, always patiently taking his time to explain all the details in both English and Norwegian. Thank you very much!

Reidun Iversen, november 2021

Jeg har verken solgt eller kjøpt gjennom EIE. Solgte i mai og har siden vært på husjakt. Kjøpte nå i oktober så har truffet mange meglere og det er veldig stor forskjell hvor mye de yter. Joakim hos EIE er over alle når det gjelder service. Han klarer på en fin måte å ivareta både selger og kjøper. Skal jeg selge igjen vet jeg hvem det blir ;-)

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: