card-default

Johan Alfredsson

Eiendomsmeglerfullmektig

Johan har jobbet i Eie Skøyen, Ullern & Røa siden 2022 og har sitt hovedfokus i området rundt Skøyen, Vækerø, Lilleaker og Ullern.

Det beste med jobben som eiendomsmegler er at han møter et bredt spekter av mennesker i alle livsfaser.

Hjemmet vårt er den plassen vi tilbringer mest tid, og det er mange følelser knyttet til et boligsalg. I tillegg er det, for de aller fleste, den største økonomiske investeringen i livet. Forståelse for det, ovenfor både selger og kjøper, mener Johan er utrolig viktig for å gi kundene en god opplevelse av salgsprosessen.

Ved å alltid vare tilgjengelig for kundene sine og oppfølging av interessenter gir Johan et best mulig utgangspunkt for en god følelse for alle parter gjennom salget.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende boligprat.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: