card-default

Johan Alfredsson

Eiendomsmeglerfullmektig

Johan har vart hos oss på EIE Skøyen & Ullern i et år, og har allerede opparbeidet seg god lokalkjennskap i området.

Johan har alltid vært interessert i eiendom. Som barn handlet det mest om å finne huset med den beste hagen for å spille fotball i, men de senere år har det handlet mer om den menneskelige siden av et boligsalg. Hjemmet vårt er den plassen hvor vi tilbringer mest tid, og det er mye følelser knyttet til et boligsalg eller kjøp. Det å anerkjenne dette ovenfor både selger og kjøper mener Johan, er utrolig viktig for å gi kundene en god opplevelse ved salg av et hjem.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: