card-default

Kasia Ostrowska

Eiendomsmeglerfullmektig

Kjøp og salg av bolig kan for de fleste oppleves som en omfattende og stressende prosess. For meg er det viktig at mine kunder føler seg ivaretatt gjennom hele prosessen, uavhengig om man er på kjøper- eller selgersiden. Jeg er en engasjert megler som alltid setter kundene mine i fokus, og ønsker at du som kunde skal oppleve tillit, god oppfølging og verdifull rådgivning.

For meg er dette ikke bare en jobb, men en livsstil. Jeg er tilgjengelig til alle døgnets timer for å sikre meg at du som kunde føler deg trygg gjennom hele prosessen. Jeg ønsker at mine kunder skal se på meg som en investering, og for meg er det avgjørende at du som kunde har tillit til at jeg gjør mitt ytterste for å få din bolig solgt. Jeg er genuint interessert i bolig, interiør og salg - for meg er hver bolig unik, og jeg gleder meg til hvert enkelt oppdrag. Det viktigste for meg er å sikre kvalitet gjennom hele prosessen.

Med min lokalkunnskap, kompetanse og Eie sine tjenester i ryggen er jeg sikker på at vi finner riktig kjøper for akkurat din bolig. Ønsker du en engasjert megler som er opptatt av å yte det lille ekstra – ta kontakt eller kom innom for en hyggelig og uforpliktende prat!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: