card-default

Kathrin Elgesem Melås

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Kathrin Elgesem Melås ser på det som en stor ære å få kunne være med folk på reisen ved kjøp og salg av eiendom. Hennes ønske om å bli megler kom da hun forstod at hun ville jobbe med mennesker og bistå ved denne store avgjørelsen i livet. Hun begynte som visningsassistent allerede under studiene og har jobbet som megler siden hun ble ferdig utdannet i 2010. Ved å velge Kathrin som megler får du en perfeksjonist med vilje til å stå på for hver enkelt kunde og som alltid leverer kvalitet i arbeidet.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

12

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: