card-default

Kim Gjelseth

Eiendomsmegler MNEF

Kim Gjelseth har fartstid som eiendomsmegler fra 2002, bakgrunn fra BI og CBS i København. Lang fartstid kommer hans kunder til gode gjennom høyt kunnskapsnivå for eiendom og boligsalgsprosessene, så vel som ro, gjennomføringsevne og godt overblikk.

Kim´s arbeidskapasitet er høy, nøkkelord er oppfølging, nøyaktighet og høy servicegrad. Han er faglig sterk og med høy kundetilfredshet, både på selger- og kjøpersiden.

Av områder dekker Kim hele Bærum og alle Oslo´s bydeler. Fritidsboliger til fjells, i Nordmarka eller på Sørlandet har Kim også erfaring med. Han er vokst opp på Ullern, bosatt på Snarøya siden 2002. Bruktbolig, prosjektmegling eller fritidseiendom – Kim håndterer jevnlig det meste og nettverket er stort.

Foruten salg av eiendom kan du med Kim også tegne kjøpsoppdrag, dersom dine kriterier for ny bolig er helt spesifikke eller hvis det er en konkret eiendom du ønsker å kjøpe.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

21

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: