card-default

Kim Gjelseth

Eiendomsmegler MNEF

Gjelseth har fartstid som eiendomsmegler fra 2002, bakgrunn fra BI og CBS i København. Lang fartstid kommer hans kunder til gode gjennom høyt kunnskapsnivå for eiendom og boligsalgsprosessene, så vel som ro, gjennomføringsevne og godt overblikk.

Kims arbeidskapasitet er høy, nøkkelord er oppfølging, nøyaktighet og høy servicegrad. Han er faglig sterk og med høy kundetilfredshet, både på selger- og kjøpersiden.

Av områder dekker Kim hele Bærum. Han er vokst opp på Ullern, bosatt på Snarøya siden 2002. Bruktbolig, prosjektmegling eller fritidseiendom – Kim håndterer jevnlig det meste og nettverket er stort.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: