card-default

Kim Rene Henne

Eiendomsmegler MNEF | Partner

Kim er utdannet jurist ved Universitet i Bergen, og har derfor den faglige tyngden som kreves for at kundene skal føle seg trygge gjennom hele salgsprosessen. Hvis det er litt spesielle omstendigheter rundt salget, bør du derfor ta kontakt med Kim. Foruten om det juridiske rundt et "vanlig" boligsalg, har han god kjennskap til blant annet seksjonering, byggesøknader, tomter, dispensasjoner, dødsbo og arvesaker.

I tillegg står Kim i bresjen for en god boligannonse. Han strekker seg langt for at du som boligselger skal få den beste boligannonsen markedet har å tilby. Slik får han flere interessenter på visning, og du sitter igjen med en god salgspris.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: