card-default

Kim Rene Henne

Eiendomsmegler MNEF | Partner | Jurist

Kim er utdannet jurist ved Universitet i Bergen, og har derfor den faglige tyngden som kreves for at kundene skal føle seg trygge gjennom hele salgsprosessen. Hvis det er litt spesielle omstendigheter rundt salget, bør du derfor ta kontakt med Kim. Foruten om det juridiske rundt et "vanlig" boligsalg, har han god kjennskap til blant annet seksjonering, byggesøknader, tomter, dispensasjoner, dødsbo og arvesaker.

I tillegg står Kim i bresjen for en god boligannonse. Han strekker seg langt for at du som boligselger skal få den beste boligannonsen markedet har å tilby. Slik får han flere interessenter på visning, og du sitter igjen med en god salgspris.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

8

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig
72

Boliger solgt siste 24 mnd

Med god innsikt i hva som rører seg i boligmarkedet hjelper jeg deg med beste strategi for salg av din bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: