card-default

Kjersti N. Bråthen

Daglig leder / Partner

Kjersti N. Bråthen er en engasjert og tillitsvekkende megler, som virkelig elsker jobben sin!
Kjersti er strukturert og nøyaktig, og overlater ingenting til tilfeldighetene. Hun er opptatt av at både selger og kjøper skal føle seg ivaretatt og gjennomfører alle faser av oppdraget selv.
På den måten besørger hun at alle får den informasjonen de trenger, samt svar på det de måtte lure på. Kjersti har god sans for detaljer, og som selger eller kjøper kan du være sikker på at hun deler gode råd med deg enten det være seg interiør eller markedsstrategien som bør benyttes. Kjersti er opprinnelig fra Sarpsborg, men flyttet til Oslo i forbindelse med eiendomsmeglerstudiene på BI.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

10

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig
80

Boliger solgt siste 24 mnd

Med god innsikt i hva som rører seg i boligmarkedet hjelper jeg deg med beste strategi for salg av din bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Sarah, august 2022

Det var ingen tvil på hvilken megler vi skulle bruke når vi skulle selge boligen vår. Vi hadde fulgt med på salgene hennes en god stund, hvor vi så at hun leverte hver gang. Det samme gjorde hun også med salg av vår bolig. Dyktig og proff! :)

Tuva, august 2022

Om jeg kunne gitt Kjersti 100 stjerner hadde hun fortjent det. Utrolig profesjonell, svarer på alle spørsmål, utrolig hyggelig. Her er du i trygge hender. Årets beste salg, og veldig ydmyk for hjelp til å oppnå videre drømmer.Tusen takk

Lill, mai 2021

Kjersti er en drøm å samarbeide med ved boligsalg. Hun er kunnskapsrik, står på fra start til slutt og sluttsummen blir alltid bra. Dette er tredje boligen hun selger for oss og det har vært topp leveranse alle tre gangene. Anbefales på det varmeste.

Helge, februar 2021

Kjersti er profesjonell, serviceinnstilt, erfaren, kompetent, troverdig og rask å svare. Vi kjøpte av henne og solgte med henne og har dermed opplevd begge sider. En strateg med integritet og glimt i øyet. Resultatmessig langt over forventning.

Roar, mai 2020

Kjersti er en dyktig eiendomsmegler. Jeg har solgt flere boliger og hun er den beste megleren jeg har hatt så langt. Jeg brukte henne i forbindelse med salg av en leilighet på Løren/Økern. Hun var ryddig, fulgte opp og bidro til en god prosess. Det er tydelig at hun er opptatt av å levere best mulig og har eierskap til jobben hun gjør. Samtidig er hun jordnær, trygg og hyggelig, med godt humør. Anbefales!

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: