card-default

Kjersti N. Bråthen

Daglig leder / Partner

Kjersti N. Bråthen er en engasjert og tillitsvekkende megler, som virkelig elsker jobben sin!
Kjersti er strukturert og nøyaktig, og overlater ingenting til tilfeldighetene. Hun er opptatt av at både selger og kjøper skal føle seg ivaretatt og gjennomfører alle faser av oppdraget selv.
På den måten besørger hun at alle får den informasjonen de trenger, samt svar på det de måtte lure på. Kjersti har god sans for detaljer, og som selger eller kjøper kan du være sikker på at hun deler gode råd med deg enten det være seg interiør eller markedsstrategien som bør benyttes. Kjersti er opprinnelig fra Sarpsborg, men flyttet til Oslo i forbindelse med eiendomsmeglerstudiene på BI.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: