card-default

Kristian Kåstad Hansen

Eiendomsmegler | Salgsleder | Partner

Kristian Kåstad Hansen er født og oppvokst på Øvre Romerike og kjenner sitt lokalområde bedre enn noen.

I 13 år har han arbeidet som megler på Romerike, og karrieren startet nettopp på Råholt i 2010. Etter syv år i Eidsvoll gikk ferden til Jessheim, hvor han fortsatte som megler og senere ble avdelingsleder.

På hans meny står eneboliger, leiligheter, tomannsboliger og fritidsboliger, men også nærings- og landbrukseiendommer. Kristian har også tatt nødvendig etterutdanning innenfor faget.

Kristian har også jobbet i bank, noe som er en nyttig erfaring når prisene skal presses til det ytterste.

Nettverket strekker seg fra mulige kjøpere inn mot kontaktpunkter som eiendomsutviklere, kommunale etater, og lokale mediebedrifter.

Kristians beste lokalkunnskap og kontaktflater er på Romerike med Eidsvoll, Nes, Nannestad og Jessheim.

Nå er Kristian tilbake i området hvor han har sitt største nettverk. Som salgsleder på Råholt har han fått med seg et håndplukket team, med totalt 25 års erfaring.

Han har solid faglig tyngde og har også vært fagansvarlig tidligere. Foruten "ordinære" eiendommer har Kristian vært megler på spesielle eiendommer som prestegårder, festlokaler, institusjoner og diverse kombinasjonsbygg.

Målet er det som har vært Kristians styrke så langt; nemlig at både selgere og kjøpere kommer tilbake.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: