card-default

Kristine Flusund Kolstad

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Kristine er en faglig sterk eiendomsmegler som startet i bransjen allerede i 2007. I tillegg til bachelor i eiendomsmegling har hun en master i eiendomsutvikling. Hun er kvalitetsbevisst, har stor utholdenhet og pågangsmot. Utfordringer, lange dager og mye arbeid er noe hun trives med. Kristine blir lett engasjert, og vet at tilgjengelighet, personlig oppfølging og kontroll gir deg som selger en trygg og god salgsprosess.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: