card-default

Kristine Hauan Berg

Eiendomsmeglerfullmektig

Kristine er født og oppvokst i Troms, men flyttet til Oslo og forelsket seg i byen. Hun bor på Hovin og har god kjennskap til området. For Kristine er det viktig å skape gode kunderelasjoner og å bygge tillit til sine kunder. Hun brenner for at du som selger og kjøper skal sitte igjen med en god følelse etter å ha valgt henne som megler. Kristine vil bistå dere med hjelp av sin positivitet, kunnskap og engasjement. Ønsker du en megler som ser sine kunder og vil oppnå det beste resultatet er Kristine den rette megleren for deg.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: