card-default

Lars Andreas Grønneberg

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Eiendom har interessert Lars så lenge han kan huske. Han leste ikke mye av lokalavisen da han var yngre – men sporten og boligsidene var han alltid oppdatert på. Han er både født og oppvokst i Larviksområdet – og med den fantastiske sommeren, alle strendene og soldagene som er her, kan han ikke tenke seg et bedre sted å bo.

Lars er en megler som alltid yter en høy kundeservice, og står alltid på for at både kjøper og selger skal føle seg ivaretatt og trygge gjennom hele prosessen. Eiendomsmegling er en livstil for han og følelsen av når han lykkes med å gjøre en god jobb er helt ubeskrivelig deilig.

På fritiden så kunne han ikke sett for seg et liv uten fotball. Utenom arbeidstid liker han å trene, sparke fotball og være med venner. Om sommeren finner du han som regel på stranden der han lever livet som sol-løve.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.