card-default

Lars Andreas Grønneberg

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Lars har jobbet som eiendomsmegler siden 2006. Eiendom har interessert han så lenge han kan huske. Han leste ikke mye av lokalavisen da han var yngre – men sporten og boligsidene var han alltid oppdatert på. Han er både født og oppvokst i Larvik – og med den fantastiske sommeren, alle strendene og soldagene som er der, kan han ikke tenke seg et bedre sted å bo.

Lars er en megler som alltid yter en høy kundeservice, og står alltid på for at både kjøper og selger skal føle seg ivaretatt og trygge gjennom hele prosessen. Eiendomsmegling er en livstil for han og følelsen av når han lykkes med å gjøre en god jobb er helt ubeskrivelig deilig. Ord som tillitsfull, troverdig og dyktig går igjen i kundenes beskrivelse.

På fritiden så kunne han ikke sett for seg et liv uten ski og fotball. Utenom arbeidstid liker han å trene, gå på ski, samt være med venner og familie. Om sommeren finner du han som regel på en strand i Larvik der han lever livet som sol-løve.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: