card-default

Lise Abrahamsen

Eiendomsmegler MNEF | Partner | Markedsansvarlig

Lise var den første jenten på kontoret til EIE Bergen. Energien, arbeidsviljen og pågangsmotet på kontoret er en opptur hver eneste dag. Lidenskapen for yrket gjør henne ekstra motivert til å stå på i rollen som eiendomsmegler.
Hun har jobbet i salgsbransjen, og innså tidlig at hun ønsket en karriere innen salg. Ettersom bolig er det kjæreste man eier, ja da ble valg av yrket veldig enkelt.

Lise er en ekte Bergensdame med bein i nesen. Hun har vært i EIE siden starten av karrieren, og åpnet i 2021 sitt eget kontor med to av sine nærmeste venninner. Erfaring, fornøyde kunder og høy faglig kompetanse oppsummerer denne eiendomsmegleren godt.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: