card-default

Lise Borgen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Lise Borgen har bygget opp tre eiendomsbedrifter, og var ranket som en av de mestselgende eiendomsmeglerne i Norge. Hun har solgt i underkant av 2000 boliger på Oslo Vest og kan tilby trygghet, engasjement, erfaring og Premium rådgivning. I tillegg til meget gode salgsresultater er hennes spesialiteter visning og budrunde. Tilleggsinfo: Markedsføring, i tillegg til bachelor i eiendomsmegling. 3 år utenlandsopphold i hhv. USA og Frankrike. 10 års praksis i delvis full stilling, med vanskeligstilte barn og ungdom, før- og under studiet. Frivillig på Hudøy sommerleir, for Kirkens Bymisjon Oslo. Godkjent fostermor. LinkedIn med referanser: https://www.linkedin.com/in/lise-borgen-16635520/Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: