card-default

Marit Skolmli

Eiendomsmegler | Partner

Marit Skolmli er en eiendomsmegler med over 11 års erfaring i bransjen både som saksbehandler, oppgjørsansvarlig og eiendomsmegler.

Hun er også den typen person du ønsker å ha på ditt lag når du skal selge eller kjøpe eiendom. Med Marit får du ikke bare profesjonalitet og ekspertise, men også en personlig tilnærming som gjør hele prosessen trygg og enkel. Hun lytter til dine behov, guider deg gjennom hvert steg og sikrer at du oppnår de beste resultatene.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: