card-default

Marit Skolmli

Eiendomsmegler | Partner

Marit Skolmli er en eiendomsmegler med over 11 års erfaring i bransjen både som saksbehandler, oppgjørsansvarlig og eiendomsmegler.

Hun er også den typen person du ønsker å ha på ditt lag når du skal selge eller kjøpe eiendom. Med Marit får du ikke bare profesjonalitet og ekspertise, men også en personlig tilnærming som gjør hele prosessen trygg og enkel. Hun lytter til dine behov, guider deg gjennom hvert steg og sikrer at du oppnår de beste resultatene.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

12

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig
12

Boliger solgt siste 24 mnd

Med god innsikt i hva som rører seg i boligmarkedet hjelper jeg deg med beste strategi for salg av din bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Monica Jensen, mars 2024

Super fornøyd med Marit som megler. Effektiv og hyggelig, og hele salgsprosessen gikk raskt. Anbefales på det sterkeste

Astrid Trondsetås Berg, april 2023

Fikk anbefalt Marit Skolmli i EIE eiendomsmegling for salg av min leilighet. Hun er grundig og engasjert i arbeidet sitt, og gjorde sitt ytterste for at jeg skulle bli fornøyd med salget. Hun har god og bred erfaringsom vises igjennom sin kunnskap og full kontroll på arbeidet. Det var meget avslappende for meg som skal selge. Hun var veldig tilgjengelig under hele prosessen og jeg er strålende fornøyd med valget av megler og resultatet hun oppnådde. Marit anbefales varmt videre

Nils Jomar Lindreitli, januar 2023

Fra første samtale følte jeg meg godt ivaretatt av Marit. Hun er både ærlig og profesjonell, og holder meg oppdatert om salgsprosessen hele veien. Er veldig godt fornøyd med salget, og anbefaler henne gjerne til andre.

Arnt Magnus Hokstad, mai 2022

Dette er den mest ryddige megleren jeg har hatt. Pålitelig og trygg. Salget gikk bedre enn forventet og det kan jeg takke megler for. Gode tips og anbefalinger som hjalp veldig. En meget fagkyndig megler som jeg kan anbefale.

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: