card-default

Marit Skolmli

Eiendomsmeglerfullmektig

Marit Skolmli har en Bachelorgrad innen Eiendomsmegling fra handelshøyskolen BI i Trondheim. Ved siden av studiene har hun vært ansatt som trainee og senere som saksbehandler/oppgjørsansvarlig. Dette kombinert med annen lang erfaring innen salg og serviceyrket gjør at Marit har et inngående overblikk over alle ledd i salgsprosessen. Født og oppvokst på Byneset, men har de siste 17 årene vært bosatt med sin familie på Flatåsen. Etter 9 år i bransjen er det klart at resultater ikke kommer av tilfeldigheter, men av å ha en systematisk og strategisk plan. Erfaringer fra et langt arbeidsliv innen flere bransjer, livserfaring samt et brennende engasjement for deg og salgsprosess, gjør at det ikke er markedet alene som vil avgjøre din pris på din bolig. Marit blir beskrevet som målbevisst, folkelig, ydmyk og ryddig.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: