card-default

Marita Juul Hermansen

Eiendomsmeglerfullmektig

Marita er en utadvendt og sosial jente som alltid har et smil om munnen. For tiden kombinerer hun meglerstudiet ved BI med en trainee-stilling hos EIE eiendomsmegling Bergen Sør. Med bakgrunn fra design ble EIE det naturlige valget da hun skulle velge meglerforetak. Marita er oppvokst i Fana og innehar derfor gode lokalkunnskaper om bydelen. I megleryrket har hun funnet kombinasjonen jus, økonomi, rådgivning og kundekontakt – en sammenstilling hun trives godt med!

Marita er bevisst på det store ansvaret man bidrar for kundene våre, og har et sterkt ønske om at selgerne skal føre seg trygge og ivaretatt under hele prosessen.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: