card-default

Marius Undheim Helvik

Eiendomsmegler | Partner

Marius er fra Haugsund, men har bodd i Bergen - det han selv omtaler som "Norges vakreste by" siden 2013. Han var ferdigutdannet som megler i 2015, og har gjennom mange år i bransjen tilegnet seg god erfaring. Som megler er han en vinnertype, med høyt konkurranseinstinkt. Han vil være best på alle områder, noe hans kunder drar stor nytte av. For Marius er kvalitet verdsatt høyere enn kvantitet, og han har et mål om å være best på alle deler av salgsprossen. Dette innebærer blant annet at han jobber svært effektivt og målrettet, og er tilgjengelig til alle døgnets tider. Han er en av få meglere som tørr å tenke litt annerledes, i en bransje som stadig fornyer seg.

Marius blir gjerne beskrevet som "En energisk type med glimt i øyet! Han er svært dedikert til jobben sin, og gir seg aldri før alle mål er nådd".Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: