card-default

Marte Bergtun

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF | Jurist

Marte er oppvokst vest i havet på Bømlo, men har bodd i Bergen siden 2004. Etter økonomistudier ved NHH fullførte hun jusstudiet ved UiB. Marte har bodd flere år i Bergen sentrum, Slettebakken og på Fantoft, men bor i dag med sin familie på Paradis. Før hun startet som megler arbeidet hun flere år med eiendom innenfor offentlig forvaltning og i forsikringsbransjen. Fra tidligere arbeid er hun vant med tøffe forhandlinger og høyt tempo. Samlet sett sitter hun på en unik komptanse som gjør at du kan være trygg på at interessentene på din bolig får svar på alle sine spørsmål.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: