card-default

Marte Myrene

Partner | Eiendomsmegler MNEF

Marte er sunnmøring til beinet og bosatt i byen mellom de syv fjell. Hun startet i EIE i 2015 og har vært med å bygge opp EIE Bergen til foretaket det er i dag. Nå har Marte fått muligheten til å starte eget kontor i Bergen Nord, et område hun alltid har solgt godt i. I tillegg til å være eiendomsmegler, er Marte salgsleder på kontoret. Denne stillingen passer henne godt da hun ønsker at andre skal lykkes og hjelper kollegene sine på veien mot deres mål.

Et av Martes sterkeste fortrinn er hennes enorme arbeidskapasitet, og tilstedeværelse for hver enkelt kunde. Hun tilrettelegger enhver prosess ut fra hva kunden eller objektet trenger, og har kunden i fokus i alle deler av prosessen. Marte bryr seg om hver enkelt objekt og vil alltid ha den beste presentasjonen av din bolig, som igjen vil gi deg den høyeste prisen markedet er villig til å gi. Denne måten å jobbe på gjør at Marte har ekstremt mange fornøyde og returnerende kunder gjennom sine år som eiendomsmegler. Utover dette er Marte en god lytter, tilpasningsdyktig og har alltid et smil om munnen. Marte er et trygt valg når du skal forvalte det kjæreste du har.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: