card-default

Marte Myrene

Partner | Eiendomsmegler MNEF

Marte er en vestlandsjente tvers gjennom. Hun er sunnmøring men synes Bergen by er nydelig og kompakt med tilgang til det meste innen kort rekkevidde. Ikke minst så er naturen veldig flott og stemningen i byen er alltid god og fylt med herlige folk.
Eiendomsyrket skulle vise seg å bli et naturlig valg for Marte. Høyt tempo, spenstige hverdager og sosialt arbeid var midt i blinken. Hun elsker salg og mener hardt arbeid og sterk motivasjon er det som skal til for at hun skal bli Bergens beste eiendomsmegler.
Martes sterkeste fortrinn er hennes utømmelige konkurranseinstinkt. Hun gir helst 100 % om det er på visninger eller på et treningsstudio. Det er lite som gir bedre godfølelse enn når hun har nådd målene hun har satt seg. Hun er konstant på farten, enten det er på trening, ute i naturen eller med gode venner.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: