card-default

Melissa Larsen Boge

Eiendomsmegler | Salgsleder | Partner

Melissa er født og oppvokst på Askøy, men har i de senere årene gjort seg lokalkjent som innbygger i Bergen Vest. Allerede som ung var Melissa klar på hva hun ville bli – det var eiendomsmegling som var drømmeyrket. Hun har alltid vært veldig målbevisst, noe hun beviste tidlig ved å få sin første jobb allerede som 13 åring. Melissa er svært detaljorientert, og hun gir seg sjeldent før hun er fornøyd med resultatet. Hun har en enorm arbeidsmoral, og er alltid tilgjengelig for sine kunder - uansett tid på døgnet. Det er få som strekker seg så langt for kundene sine som Melissa.

"For meg er kundene alltid førsteprioritet. En av mine kjerneverdier er at de alltid skal føle seg oppdatert og ivaretatt. Jeg mener at prosessen ved å selge en bolig, er minst like viktig som resultatet. Derfor er jeg opptatt av de små detaljene - som kan utgjøre de store forskjellene".Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: