card-default

Michael Knutsen

Eiendomsmegler | Daglig leder | Fagansvarlig

Jeg har jobbet som eiendomsmegler siden 2013 og har jobbet i meglerbransjen siden 2010. Jeg er født og oppvokst i Harstad, kjenner markedet godt og selger alle typer boliger og nybyggsprosjekter i Harstad, Kvæfjord, Tjeldsund, Lødingen, Ibestad og Evenes kommune.

Mitt løfte til deg er tilgjengelighet, høy arbeidsinnsats, kvalitet i alle ledd og ikke minst en trygg bolighandel. Det lønner seg å komme tidlig i gang i prosessen. Slik kan vi utarbeide en skreddersydd plan for boligsalget og finne ut hvilke grep som kan være smart for å oppnå en høyest mulig pris for din bolig.

Ta gjerne kontakt med meg hvis du har planer om å selge nå eller frem i tid.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

12

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig
250

Boliger solgt siste 24 mnd

Med god innsikt i hva som rører seg i boligmarkedet hjelper jeg deg med beste strategi for salg av din bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: