Mikkel er en erfaren eiendomsmegler med over 7 års erfaring fra bransjen. Han er svært opptatt av å ivareta sine kunders behov samt hjelpe sine selgere til å oppnå høyest mulig pris for deres boliger. Med en interesse og forståelse av boligmarkedet, og en dedikasjon til sine kunder, leverer han konsekvent utmerkede resultater. Dette gjør at han ofte blir anbefalt videre. Mikkel tar seg ofte tid til å bli godt kjent med alle sine klienter inkludert deres unike behov og mål, og utvikler deretter en tilpasset strategi som er skreddersydd deres spesifikke omstendigheter. Mikkel er opptatt av å holde en åpen dialog med sine kunder fra A til Å slik at de hele tiden føler seg inkludert i salgsprosessen. Dette mener Mikkel er nøkkelen for et godt samarbeid og et optimalt salgsresultat.

Etter flere års erfaring med eiendomssalg har Mikkel funnet egne faste fotografer, stylister og takstmenn som leverer av ypperste klasse. "Hver eiendom er unik, og det gjelder å utnytte boligens potensiale for å treffe flest mulig interessenter". Kundene hans beskriver Mikkel som en imøtekommende, positiv, profesjonell og detaljorientert.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: