Morten Fuglem er en erfaren eiendomsmegler som har jobbet i EIE eiendomsmegling siden 2015. Hans fokusområde er i Vestre Aker, og han har spesielt god kunnskap om områdene Røa, Holmenkollen, Holmen, Hovseter og nærliggende områder.

Morten er kjent for sin dedikasjon til å skape tillit hos sine kunder, og hans lokalkunnskap kombinert med erfaring gjør ham til en spesielt godt egnet megler. Han er i stand til å behandle både personer og penger på en trygg og profesjonell måte, og hans nøye arbeidsprosesser gir ham muligheten til å levere eksakte resultater til sine kunder.

Morten jobber hardt for å forstå kundenes behov og ønsker, og har et utmerket nettverk av kunder og samarbeidspartnere. Han er kjent for å være en pålitelig megler som spiller på lag med sine klienter for å oppnå best mulig resultat.

Med sin sans for detaljer og evne til å lytte, vil Morten alltid gi sine kunder en trygg og profesjonell opplevelse, uavhengig av om man skal kjøpe eller selge eiendom i Vestre Aker.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

8

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: