card-default

Morten Fuglem

Eiendomsmegler

Morten Fuglem er født og oppvokst i områdene Røa og Ullern, og har bodd her hele sitt liv. 27-åringen skulle gjøre karriere som advokat, men fant ut at eiendomsmegleryrket passet han enda bedre. Da får han dyrket både lidenskapen for jus og eiendom. "Som eiendomsmegler tror jeg man må være en god menneskekjenner og ha god evne til å vekke tillit hos andre. Kjøp og salg av bolig er den største transaksjonen personer gjør og det er da viktig at både selger og kjøper føler at både de og pengene blir behandlet på en trygg og god måte." På fritiden er hans store lidenskap fotball. Han er glad i å spille og se på fotball, og trener gjerne flere ganger i uken. Han er også barnslig opptatt av tekniske duppeditter, siste fascinasjon er droner.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: