card-default

Morten Isaksen Framnes

Eiendomsmegler MNEF | Daglig leder | Partner

Morten er opprinnelig fra Haugesund, men har bosatt seg i det han mener er Norges vakreste by. Han er en viktig lagkamerat med glimt i øyet, og en som står på tidlig og sent. Gjennom sine år i EIE har Morten vist seg som en lojal, nøyaktig og faglig sterk eiendomsmegler, som også er bakgrunnen for at han bærer tittelen som daglig leder hos EIE Bergens største kontor. Morten er en som letter arbeidet for andre, samtidig som han har den faglige tyngden til å veilede både kolleger og deg som kunde.

I Morten får du en eiendomsmegler som står på til alle døgnets tider, og virkelig kan faget. Det er viktig for Morten at du som kunde får den beste rådgivningen gjennom prosessen, om du er selger eller interessent. Mortens interesse for design og arkitektur vil komme deg til gode, for han har øye for detaljene. Du er i trygge hender om du velger å gi Morten tilliten med å forvalte din eiendom.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: