card-default

Nicolay Brusegard

Eiendomsmeglerfullmektig

Nicolay er opprinnelig en Bærumsgutt som er oppvokst på Bærums Verk. Han gikk fotballinjen på videregående, etterfulgt av et år i militæret som idrettssoldat. Selv om idretten har tatt mye plass i livet hans, er det eiendomsmegling han vil satse for fullt på. Derfor kombinerer han meglerstudiet med trainee-stilling hos EIE eiendomsmegling.

Da familien solgte huset hjemme i Bærum ble meglerånden vekket. Nicolay fikk være med på hele prosessen og ble mer og mer interessert. Derfor ble valget av utdanning enkelt. Han tar en utfordring på strak arm, og blir motivert den varierte hverdagen det vil bli som eiendomsmegler.

Nicolay er en pliktoppfyllende trainee som sprer godt humør i kunderelasjoner og på kontoret.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: