card-default

Ole-Martin Meland

Advokat/eiendomsmegler

Ole-Martin ble uteksaminert fra Det juridiske fakultet ved UiO i 2000.

Han arbeider hovedsakelig innenfor fagområdene fast eiendom, arbeidsrett, familierett, arv og skifte, alminnelig privatrett, som forsvarer i straffesaker og som bistandsadvokat.

Han har drevet med eiendomsmegling siden 2003, og har også tittel som eiendomsmegler MNEF.

Ole-Martin er en svært erfaren og anerkjent advokat og megler som med sin brede erfaring med eiendomsrett og eiendomsmegling både i privat- og næringsmarkedet, er en av de beste innenfor nettopp dette området. Han er en utpreget etterrettelig, nøyaktig og kunnskapsrik fagperson du alltid kan stole på.

Han er styreleder i Skien Jeger- og fiskerforening og styremedlem i Norges jeger og Fiskerforbund og er selv en ivrig friluftsmann og jeger.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: