card-default

Petter A.P. Jordbakke

Eiendomsmegler / Partner

Petter Predosin Jordbakke kommer opprinnelig fra Smestad, men har bodd på Gressbanen mesteparten av livet. Petter har alltid vært i overkant interessert i juss og eiendomspolitikk, og det beste han vet med eiendomsmegling er å kunne bistå og hjelpe andre mennesker, samtidig som det er et prestasjonsbasert yrke.

Kjøp og salg av eiendom er en av de største avgjørelsene i livet, og når både kjøper og selger føler seg fornøyde og trygge - da er Petter fornøyd.

Hovedvalget på arbeidsplass falt på markedslederen i området, som gir gode muligheter og et profesjonelt arbeidsmiljø med noen av de beste i bransjen. I tillegg var fokuset på det faglige og sosiale viktig for han, dermed ble Eie Røa perfekt match for han.

Petter har drevet med idrett hele livet. Han har vært innom mange idretter og spiller nå 2. divisjon håndball på Kolbotn. Ellers liker han veldig godt å reise, spesielt til Italia hvor han har familie.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: