card-default

Petter A.P. Jordbakke

Eiendomsmegler / Partner

Petter er både oppvokst i, bor fortsatt i Vestre Aker på Gressbanen/ Holmen og har jobbet på Røa kontoret siden 2015. Han sitter derfor på en unik lokalkunnskap og ekspertise, spesielt for dette området og Oslo Vest.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet og tillit er verktøy han setter høyt. Kjøp og salg av eiendom er en av de største avgjørelsene i livet, og fortjener dedikasjon, struktur og en profesjonell håndtering. Når både selger og kjøper føler seg fornøyde og trygge på prosessen - da er Petter fornøyd.

Vi mener alle boliger er verdifulle, hvis du også ønsker en lokalmegler med høy kompetanse og solid erfaring hører jeg gjerne fra deg om din bolig.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: