card-default

Robert Eckmann

Eiendomsmegler / Partner

Robert startet sin karriere hos Postbanken eiendomsmegling for 15 år siden. I dag er han partner og seniormegler hos Eie eiendomsmegling på Kolsås. Han har lang erfaring med salg av brukte og nye prosjekterte eiendommer i Bærum og Oslo. Han har spesialisert seg på Østerås, Hosle, Bærums Verk og Lommedalen, og har gjennom årene bygd opp en solid kundeportefølje.Han husker spesielt godt et salg i 2005 der han oppnådde 1, 7 millioner kroner over takst på en enebolig i Bærum vest. Da jublet både han og selgerne.Robert elsker å svinge golfkøllen på Haga Golf, og er ellers en ivrig mosjonist.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: