card-default

Rune Tømmerbakk

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Rune har jobbet med eiendomsmegling siden 2007. Han har siden den gang jobbet for flere kjente og sterke merkevarer! I dag er han en av tre eiere i selskapet.

I tillegg til erfaring fra meglerverden, har Rune også tidligere bakgrunn i bygge bransjen. Denne kombinasjonen gjør at han både kan gi gode råd juridisk, men også i praktiske spørsmål som ofte dukker opp på befaring og visning! En perfekt kombinasjon!

Han er kjent for å ha med godt humør og er alltid "på"

Rune er en fullblods Verdaling fra Vinne, men bor i dag på Ronglan, Levanger – med sin familie.

Han har solgt gårdsbruk, småbruk, naust, tomter, hytter og hus!

Opp gjennom årene har Rune opparbeidet seg en bred portefølje med godt fornøyde kunder! Ta kontakt for en helt uforpliktende prat!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: