card-default

Sheraz Gilani

Eiendomsmegler / Partner

Det er ikke nødvendigvis enkelt å se de store forskjellene på meglere, men forskjeller er det - både små og svært store. Jeg er svært opptatt av at prosessen ved å selge eller kjøpe bolig skal være så nøye detaljert/planlagt at ingen ting overlates til tilfeldighetene. Det er tross alt dine aller største verdier som skal forvaltes!

Mitt hovedfokus under en salgsprosess er oppfølging og tillit - både på telefon/mail, visning og under den aller viktigste delen av salget, nemlig budrunden!

Åpenhet og en ryddig prosess er viktige verdier, og vesentlige for å gi deg den tryggheten du trenger.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: