card-default

Siamak Ebrahimi

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Med sine 14 år som megler, er Siamak Ebrahimi blitt en av våre mest erfarne meglere med høyest omsetning. Han er kjent for sin evne til å analysere markedet nøye, gi presise råd og deretter sette i gang effektive salgsstrategier som gir resultater. Han har etablert seg som den ledende megleren, og hans imponerende resultater er en klar indikasjon på hans kompetanse og evne til å levere. Det er heller ingen tilfeldighet at Siamak er den megleren som ofte blir anbefalt videre av sine kunder.

Ønsker du en megler som ikke bare er A4, og som tørr å være litt kreativ? Da er Siamak det riktige valget for deg.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

14

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig
125

Boliger solgt siste 24 mnd

Med god innsikt i hva som rører seg i boligmarkedet hjelper jeg deg med beste strategi for salg av din bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Henrik Haugen, mai 2023

Siamak er utrolig profesjonell og nøye på alt han gjør. Jeg opplevde samarbeidet med han som veldig bra. Og ikke minst klarte han å oppnå en salgspris vi bare kunne drømme om.

Jens Erik Kjærgård, mars 2023

Siamak er en særdeles profesjonell, høflig og dyktig megler som vi anbefaler på det sterkeste! Han har gjort gode analyser av markedet og kommet med klare anbefalinger som endte med et salg vi er strålende fornøyde med.

Duy Tran, mars 2023

Siamak er en helt eksepsjonell megler! Vi fikk tett oppfølging og veiledning gjennom hele prosessen, og følte oss godt ivaretatt. Vi er svært fornøyde, og anbefaler Siamak på det sterkeste!

Kristian Birkan, januar 2023

Fantastisk levert av Siamak Ebrahimi fra første møte og helt frem til overtagelse. Siamak skiller seg ut ved at han er strategisk, har høy faglig kompetanse og er helt rå i budrunden! Anbefaler Siamak på det varmeste!

Kamilla Meyer, september 2022

Fornøyde kunder er overhode ingen tilfeldighet har vi lært, Siamak presenterte boligen vår på best mulige måte, var strategisk lur og bak enhver beslutning lå en nøye gjennomtenkt plan. Han var dessuten helt rå i sluttforhandlingene - anbefales!! :-)

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: