card-default

Silje Dammen

Eiendomsmegler | Partner

Silje Dammen er oppvokst på Risløkka i Oslo og bor selv i bydel Bjerke. Hun har bakgrunn fra juss og eiendomsmegling, og startet sin karriere i Obos Prosjekt i 2012 og videre hos Privatmegleren.

33-åringen har meglet på egen portefølje de siste 8 årene og har etablert seg som en ekspert på områdene Bjerke, Risløkka, Refstad, Løren, Økern, samt Kværnerbyen. Områder hun mener har gått fra å være skjulte perler til satsingsområder for byutvikling i Oslo. Silje har lang erfaring med salg av store eiendommer, prosjekterte eneboliger og salg av alle typer leiligheter.

Silje er like engasjert som hun er dyktig. Hun rådgir kjøper og selger til begge parter er trygge og fornøyde. Du vet du får skikkelig eiendomsmegling når du velger Silje som megler. Hun har et brennende engasjement for faget eiendomsmegling. Silje ønsker at du skal være så fornøyd med prosessen at du vil bli en av hennes mange ambassadører og hun vil at de som møter henne på visning selv skal tenke "En slik eiendomsmegler vil jeg også bruke den dagen jeg skal selge".

Eiendomsmegling har blitt lidenskapen til Silje.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: