card-default

Silje Dammen

Eiendomsmegler | Partner

Silje Dammen er født og oppvokst på Risløkka i Oslo. Hun har bakgrunn fra juss og Eiendomsmegling, og startet sin karriere i Obos Prosjekt i 2012 og videre hos Privatmegleren.

30-åringen har meglet på egen portefølje siden 2014 og har etablert seg som en ekspert på Oslo øst, spesielt i områdene Bjerke, Løren, Økern og Kværnerbyen. Områder hun mener har gått fra å være skjulte perler til satsingsområder for byutvikling i Oslo.

Silje er like engasjert som hun er dyktig. Hun rådgir kjøper og selger til begge parter er trygge og fornøyde. Du vet du får skikkelig eiendomsmegling når du velger Silje som megler. Hun har et brennende engasjement for faget eiendomsmegling, og har til og med tatt sertifikat som byggherre for grunnmur og garasje, for mer kunnskap om boliger.

Eiendomsmegling har blitt lidenskapen til Silje og når hun klarer å rive seg vekk fra jobben en gang i blant, bruker hun helst tiden på gode venner, familie, ski og trening.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.