card-default

Simon Aasen

Eiendomsmegler MNEF | Partner

Simon Aasen er vokst opp uten mobildekning, men er EIE eiendomsmeglings mestomsettende megler på Vestlandet og er godt etablert på topp 5 i landet. Han er både bygdegutt og bergenser, født og oppvokst på Søfteland i Os, like sør for Bergen. Han har hele livet bodd mellom de syv fjell, og har opparbeidet seg svært god lokalkunnskap både i og utenfor Bergen by.
Av og til møter man folk som er født til å holde på med det de gjør. Simon er en av disse. Han startet sin selgerkarriere med dørsalg av aviser som 12-åring, og har siden da tilegnet seg troen på knallhardt arbeid, evnen til å være innovativ og viktigheten av dedikasjon til det man gjør.


Han beskrives som grundig, energisk og svært målrettet — i tillegg til å ha en vinnervilje av en annen verden samt evnen til å spre godt humør til alle rundt seg. Dette er egenskaper som gjør Simon godt egnet til å hjelpe boligselgere- og kjøpere på en effektiv og behagelig måte gjennom hele prosessen.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: