card-default

Susanne Hulsman

Eiendomsmegler MNEF | Partner

Susanne Hulsman bestemte seg i tidlig alder for at det var eiendomsmegler hun skulle bli. Med et brennende ønske om å få utfolde seg både kreativt og faglig ble det naturlig å spesialisere seg innenfor prosjektsalg.

- Mitt mål er å skape en ryddig salgsprosess for mine kunder. Samtidig er jeg opptatt av at min kompetanse skal gi merverdi - derfor er jeg alltid på tilbudssiden allerede fra tidlig i planleggingsstadiet. Jeg er nysgjerrig, søkende og engasjert av natur. At jeg lett tilegner meg kunnskap og informasjon om prosjektene jeg selger fører med seg en god trygghet for både kjøpere og selgere.

Susanne har solgt boligprosjekter fra Volda i nord til Sandnes i sør. Hun bor i Bergen, men er ikke fremmed for å selge prosjekter på fjellet eller i nabokommunene forøvrig.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: