card-default

Synnøve Nyhagen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Synnøve bor få minutters kjøretur unna kontoret på Røa i Oslo vest, hvor hun også er oppvokst. Synnøve har jobbet på Røa, Ullern & Skøyen siden 1997, og har således en helt unik lokalkunnskap om området.

Synnøve har vært både daglig leder og fagansvarlig, men det er eiendomsmegling og det å være lokalmegler hun liker aller best, så nå er all fokus på selve eiendomsmeglingen.

Gode kundeopplevelser handler om tillit og oppfølging, og det får du fra Synnøve som har høy kunnskap om lokalmarkedet, salg og fag.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: