card-default

Synnøve Nyhagen

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

Synnøve bor få minutters kjøretur unna kontoret, hun er oppvokst i området, og har jobbet i selskapet siden 1997. Synnøve ble interessert i eiendomsmegling allerede på videregående. Hun synes rettsfagene var morsomme, og bestemte seg for å begynne på eiendomsmeglerstudiet på BI.

Synnøve elsker å høre "bjellen klinge" når nye oppdrag signeres, når budene kommer inn, og når eiendommene selges.

På fritiden er det barna som får mesteparten av oppmerksomheten og tiden. Når det ikke er anledning til å være på sjøen eller fjellet, er Synnøve en ivrig tilskuer, deltager og gjerne trener på langrenn, i stallen, på fotballbanen, på seilingen eller det det måtte være.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: