card-default

Thomas Myhre

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Thomas Myhre er utdannet eiendomsmeglerfullmektig ved Handelshøyskolen BI, i tillegg til å tidligere ha fullført en bachelor i økonomi og administrasjon. Med sin omfattende dedikasjon til kvalitet og sterke faglige bakgrunn er Thomas en eiendomsmegler du kan stole på for å sikre vellykkede salg og oppnå de beste resultatene for deg som kunde.

Jeg legger vekt på en skreddersydd salgsprosess som tar hensyn til dine unike behov og egenskaper ved boligen. Gjennom grundig planlegging, effektiv markedsføring og riktig presentasjon sikter jeg på å oppnå best mulig pris for mine kunder. Jeg overlater ingenting til tilfeldighetene, og har som mål å sikre at både kjøper og selger føler seg godt ivaretatt og trygge gjennom hele boligreisen.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: