card-default

Thomas Rasmussen

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas er født og oppvokst i Steinsviken og har god kjennskap til Ytrebygda og Fana. Da han fikk mulighet til å jobbe i en bydel han kjenner godt var valget enkelt. Allerede i ung alder bestemte Thomas seg for at det var eiendomsmegler han vill bli og han har aldri sett seg tilbake siden.

Det å ha en arbeidsdag som er ulik fra dag til dag, samt komme i kontakt med ulike mennesker hver dag er noe som inspirerer Thomas. Han mener at dedikasjon, hardt arbeid og høyt faglig nivå er helt avgjørende for å lykkes i denne bransjen. Det å være løsningsorientert og dedikert til faget er noe Thomas mener vil føre til en tryggere og bedre salgsprosess.

Thomas er en dedikert, pliktoppfyllende og imøtekommende person som er opptatt av å gjøre det som er best for kunden.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: