card-default

Tommy Christiansen

Eiendomsmeglerfullmektig

Tommy er født og oppvokst i Arna og har spesielt god kunnskap om den søndre og østre delen av Bergen. Han er en viktig lagspiller med glimt i øyet, og en som står på tidlig og sent. Tommy er en lojal, nøyaktig og faglig sterk eiendomsmeglerfullmektig. På fritiden er han fotballtrener, så han er vant til å ha kontroll både privat og på jobb. Velger du Tommy får du en eiendomsmegler som står på til alle døgnets tider, og virkelig kan faget. Det er viktig for Tommy at du som kunde får den beste rådgivningen gjennom prosessen, om du er selger eller interessent. Du er i trygge hender om du velger å gi Tommy tilliten med å forvalte din eiendom.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: