Tor Inge er født og oppvokst på Nordmøre, utdannet på Handelshøyskolen BI og har stor interesse for eiendomsmarkedet. Han har nå jobbet i eiendomsmarkedet i 5 år og har bred erfaring.

Han er en entusiastisk person som er nøyaktig, iherdig og resultatorientert. Disse egenskapene bruker han aktivt i sin arbeidshverdag for å skape tillit og trygghet hos hans selgere og deres interessenter.

Noe av det beste med jobben er kontakten med kunder, samt det å forhandle mellom partene for å oppnå en best mulig pris. Fornøyde kunder er det han lever av og utvilsomt det han holder høyest. Dersom du velger Tor Inge som megler vil han gjøre alt for at du skal få markedets beste kundeopplevelse og pris.

Tor Inge bruker fast stylist, fotograf og takstmann som samarbeider godt. Han mener ditt hjem fortjener skreddersøm og ikke samlebånd. Han vil bistå deg med salg av boligen din og/ eller rådføring i kjøpsprosessen.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: