card-default

Tor Ramsøy

Eiendomsmegler MNEF | Salgsleder | Partner

Tor er født og oppvokst i Bergen, og har kjernekompetanse i områdene fra sentrum og sørover. Meglerkarrieren startet i 2007 og han har siden den tid omsatt mer enn 1 000 forskjellige eiendommer, noe som har sørget for en solid kompetanse rundt boligsalgsprosessen. Som megler jobber Tor veldig metodisk og han har en særinteresse for forbrukeradferd og analyse, da han mener det er nettopp dette som i tillegg til godt meglerhåndverk sikrer kvalitet og resultat i et boligsalg. Tor sin kunnskap og metodikk er noe hans kunder i stor grad verdsetter da han vet hva som skal til for at du som kunde skal få best mulig pris for din bolig.

"Etter mange år i bransjen har jeg opparbeidet meg gode rutiner og metoder, noe som optimaliserer resultatene for kundene mine. Jeg sørger alltid for at kundene får høyest mulig ROI – Return of investment".Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: