card-default

Tore Aas

Advokat

For Tore er det spenningen rundt budrunder som gir ham det lille ekstra i arbeidshverdagen. Han er født og oppvokst i Bærum, og bor nå på Bærums Verk. Tore har hatt advokatbevilling siden 1982 og var med på å starte firmaet i 1996. Ellers liker han at han får arbeide med mennesker, at jobben er fleksibel og at dagene aldri er like.

Han mener et salg er godt når både kjøper og selger føler at de sitter igjen som vinnere, i tillegg til at begge har fått realisert det de drømte om.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: