card-default

Torvan Shokri

Eiendomsmeglerfullmektig

Møt vår eksepsjonelle eiendomsmegler, Torvan Shokri, en person som er brennende engasjert, utrolig entusiastisk og et naturtalent innen salg. Med en livslang lidenskap for salg, begynte Torvan sin karriere som bilselger, og hans ferdigheter og kunnskap har bare vokst siden den gang.

Med en imponerende erfaring og et bredt nedslagsfelt, opererer Torvan som eiendomsmegler i hele Oslo og omegn. Uansett om det er en leilighet i sentrum eller en villa ved fjorden, har han evnen til å forstå hver eiendoms unike verdi og presentere den på en måte som overgår forventningene.

Hva som skiller Torvan fra mengden er hans klare strategier for å hjelpe klientene med å oppnå den høyeste mulige salgssummen. Han har utviklet en velprøvd tilnærming som kombinerer markedsanalyse, nøye planlegging og tett oppfølging for å skape en budrunde som øker konkurranse og fører til toppresultater.

En samtale med Torvan er nok til å forstå at du har funnet en megler som virkelig bryr seg. Han er dedikert til å forstå dine behov, ønsker og mål, og vil jobbe sammen med deg for å oppnå dem. Med Torvan ved din side kan du være trygg på at han vil legge ned den nødvendige innsatsen for å sikre suksess og maksimere verdien av din eiendom.

Uansett om du er en førstegangsselger eller en erfaren investor, vil Torvan sørge for at du føler deg ivaretatt og informert gjennom hele prosessen. Han er tilgjengelig for å svare på spørsmål, gi deg oppdateringer og gi råd når du trenger det mest. Hans dedikasjon og omsorg vil gjøre salgsprosessen til en positiv og givende opplevelse.

Ta det neste steget mot suksess og la Torvan veilede deg mot den høyeste mulige salgssummen for din eiendom.

Kontakt Torvan i dag for en uforpliktende samtale og oppdag hvordan han kan hjelpe deg med å realisere ditt eiendomspotensial. Sammen kan dere skape en salgsstrategi som vil sette en ny standard for suksess.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: