card-default

Trine Natalie Solheim

Salgskoordinator | Boligstylist

Trine er vår salgskoordinator med ansvar for saksbehandling før, under og etter salg av eiendom.

Å skape gode kunderelasjoner og å bygge tillitt til våre kunder er viktig for henne.

Med 13 års erfaring fra meglerbransjen og et glødende engasjement for faget, sørger Trine for trygghet og høy faglig kompetanse.

I tillegg til saksbehandling har hun en stor interesse for interiør. Utdannelsene interiørkonsulent og boligstylist kommer godt med når Trinehjelper våre kunder med klargjøring av bolig før fotografering og visning.

Vi vet at Trine gleder seg til å bistå dere med hjelp av sin kunnskap, engasjement og positivitet.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: