card-default

Truls A. Tansø

Eiendomsmegler/Partner

Truls har jobbet som eiendomsmegler i Oslo siden 2008 og har stor ekspertise i bydelene Ullern og Vestre Aker hvor han har jobbet hele karrieren. Erfaringen og kunnskapen til Truls er gull verdt når du skal selge, kjøpe eller trenger gode råd. Med lang fartstid som megler og bakgrunn som fagansvarlig i 4 år er han faglig sterk, profesjonell og opptatt av kvalitet i alle ledd, enten det er salg av leilighet, rekkehus, tomannsbolig eller enebolig. Truls har også bred efaring med salg av dødsbo uansett boligtype, og bistår bl.a. advokater og forsikringsselskap i eiendomstvister.

I tillegg scorer Truls høyt på kundetilfredshet som et resultat av at han yter stor service, er tilgjengelig, strukturert og dedikert for å oppnå best mulig pris for din bolig.

Truls har over mange år solgt jevnt de fleste steder i bydelene på Oslo vest som Lilleaker, Øraker, Sollerud, Bestum, Skøyen, Ullernåsen, Ullerntoppen, Silurveien, Åsjordet, Ullern Allé, Hoffsjef Løvenskiolds vei, Vesteråsveien, Lysejordet, Møllefaret, Røa, Holmenkollen, Kragskogen, Hovseter, Holmen, Smestad, Olaf Bulls vei, Grindbakken, Ostadalsveien, Aslakveien og i nabolaget ved Bogstad for å nevne noe. Han selger også til stadighet i sentrum av Oslo og i Bærum.

Meglerkarriere:
EIE Eiendomsmegling Røa, Skøyen & Ullern 2024-
DNB Eiendom Røa & Ullern 2016-2024
Aktiv Eiendomsmegling CC Vest 2008-2016Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

16

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: