card-default

Vegar Giæver

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Vegar liker at han daglig får jobbe med flotte eiendommer. Han liker også å oppleve fornøyde kjøpere og selgere. En av grunnene til at han ble eiendomsmegler var fordi han da kunne fordype seg i et spekter av eiendommer, for så å se konkrete og gode resultater av innsatsen hans. Han er både oppvokst i, og bor fortsatt i nærheten av Røa-kontoret.

I følge Vegar blir et godt salg til ved at han og selger spiller på lag for å gjennomføre alle ledd i prosessen på best mulig måte. Han mener det er et godt salg når han får budgiver opp til et nivå som selger er godt fornøyd med, og så litt til.

På fritiden liker han å løpe og gå på langrenn, men han innrømmer at det også blir mye jobb på fritiden. Han liker for eksempel å følge med på statistikk for boliger i hans bydel. Vegar ble kåret til Årets megler i Eie fem år på rad. 2011, 2012, 2013, 2014 og 2015.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: