card-default

Vegar Giæver

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Vegar sin dedikasjon til kundetilfredshet og omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet gjør han til en pålitelig partner for de som ønsker å selge bolig.

Gjennom årene har han utviklet effektive salgsstrategier og et omfattende nettverk.

Hans evne til å forstå kundens behov, kombinert med en overlegen markedsinnsikt, gjør han til et meget solid valg innen eiendomssalg.

Selv om han selger en del boliger går det aldri på bekostning av kvaliteten han leverer. Noe som reflekteres gjennom kundemålinger og referanser.

Han er stolt av å levere utmerket service og sikre en trygg og lønnsom prosess for sine kunder.

I følge Vegar blir et godt salg til ved at han og selger spiller på lag for å gjennomføre alle ledd i prosessen på best mulig måte. Han mener det er et godt salg når han får budgiver opp til et nivå som selger er godt fornøyd med, og så litt til.

På fritiden liker han å løpe og gå på langrenn, men han innrømmer at det også blir mye jobb på fritiden. Han liker for eksempel å følge med på statistikk for boliger i hans bydel. Han er både oppvokst i, og bor fortsatt i nærheten av Røa-kontoret.

Vegar har utmerket seg som supermegler i EIE eiendomsmegling siden han startet der i 2010 med mange utmerkelser i alle år han har jobbet. Han er lokalmegler og dedikert på Røa og den mestselgende eiendomsmegleren i Vestre Aker.

Vegar har sterk fokus på blant annet områdene Olaf Bulls vei, Skogen, Kragskogen, Hovseter, Røa, Grindbakken, Arnulf Øverlands vei, Persbråtan, Vestre Holmen, Holmen, Makrellbekken, SmestadFinn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: